Friss topikok

Fekete-sárga hangulat

Imádom a szelet. Nem azt a kis vacak, éppen csak lengedezőt, amit alig lehet észrevenni. Azt szeretem, amelyiknek nekifeszülhetek. Amelyik úgy simogat, mint egy jó szerető. Lágyan, érzékien körbefonja a testem, majd langyos érintése hirtelen metszővé válik, megborzongat. A fülembe súg messzi titkokat, orrom különös illatokkal kényezteti.

Ma este ilyen szél fújt. Nyugat felől még világos volt az ég alja, de a másik oldalon már sárgán világított a majdnem telihold, amikor először átrohant a mezőn. A fák koronáját megtépte, a nyárfák félelmetesen susogtak az erdő szélén. A mező már haldokló virágait éppen csak meglebbentette. A különös fényben a fák mélyzöldje feketére váltott. Nagy fekete folttá olvadt össze az erdő, rejtélyes zizegéssel, surrogással.

Amikorra visszaértem a civilizációba, már az utcai lámpák is égtek. Sárgás fényük merő bohóckodás volt a holdsugárhoz képest. Fekete-sárga hangulat.


Kurva szavak

Kurvák a szavak. Olyanok, mint egy feslett nőszemély, aki mindenkinek odaadja magát. Odasimul bárkihez. Nem érdekli, hogy kihasználják. Meggyalázzák. Legbensőbb lényét sárba tiporják. Szépségét megtépázzák, lepusztítják. Felhasználják, majd a szemétre dobják.

Címkék: noteszlapok

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalmaskor.blog.hu/api/trackback/id/tr362183537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2010.07.29. 07:47:42

..háát, remélem, egy egész vagy több noteszed van tele ilyen lapokkal !
szegény kurva szavak és még átfestve is már, teljesen
ráncfelvarrott
átoperált

magyar-magyar szótár 2010.07.29. 07:48:23

transzvesztita szavak
eufemiák, amiket mára trágársággá züllesztettek

tagore 2010.07.29. 07:53:21

Csak gyakoroltasd azokat az ujjakat. Nagyon érzékletes két röpke.:)
süti beállítások módosítása