Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Friss topikok

A 70-es évek második felében történt Budapesten. Nagykörút, 4-es vagy 6-os villamos. (sajnos, már nem emlékszem, melyik.) Késő délelőtt, ráérősen araszolunk a Nyugatitól a Blaha irányába. Az Oktogonnál, akkor még November 7. térnek hívták, egy idős pár szállt fel a villamosra. Inkább a nyolcvanhoz, mint a hetvenhez közelebb már a felszállás sem ment könnyen. A férfi botra támaszkodva előzékenyen segítette fel a lépcsőn a hölgyet. A villamosveztő előzékenyen megvárta amíg leülnek. Tehette, éppen piros volt a lámpa.

Bájos jelenség volt a két öreg. Körüllengte őket a boldog békeidők hangulata. Látszott sok évtized szeretete kapcsolja össze őket. Az utasok is felfigyeltek rájuk, ahogy kézenfogva ültek és mosolyogva nézték egymást. Elindultunk. Talán a zaj miatt, talán mert kicsit nagyot hallottak, jó hangos beszélgetésbe kezdtek.

Az idős úr közelhajolt a hölgyhöz és jó hangosan megkérdezte: - Drágám, te is élvezted a szexet tegnap éjjel?

A villamosban megállt a levegő. Az utasok egy része zsebkendővel, vagy a tenyerével eltakarta az arcát, és fuldoklott a röhögéstől. Volt, akinek tátva maradt a szája a meglepetéstől. Megint mások a felháborodástól szikrázó szemmel méregették a két öreget.

Akik mindebből semmit sem érzékeltek. A hölgy édes mosollyal az arcán megsimogatta az öreget:- Hát, persze drágám, csodálatos voltál. Ma is szeretnéd? Mert én igen.

Amikor leszálltak a Blahán, néhány utas megtapsolta őket, a villamos vezető további szép napot kívánt nekik a mikrofonon át. 

Címkék: szex idősek

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalmaskor.blog.hu/api/trackback/id/tr12109594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tahu 2010.06.26. 17:10:54

jó kis sztori de kamu :)
azt h "élvezted a szexet" ma sem mondaná egy hetvenéves ember, 40 éve pedig még a fiatalok sem így beszéltek, nem hogy azok, akik akkor voltak hetvenesek.
egyszerűen más a szókincsük, a szavuk járása

Ezerszo 2010.06.26. 20:12:12

@tahu: nem kamu, a saját két fülemmel hallottam. :)
süti beállítások módosítása