Friss topikok

A szocik a fácséról elnyúlt lájkolással próbálják a Fideszt legyőzni nemsokára, a helyhatósági választásokon. Ez OK. Csak a megszokott szar ötlet újra.

Az azonban már több mint vicces, hogy a szocik szerint nyerőnek szánt gesztus?, ikon? ellentettjével, a dislike gombbal gonosz vírus terjed a százmilliók által látogatott internetes közösségi oldalon. New York-Budapest-Tel Aviv tengely? Dehogyis! A szocialisták háttere ennél lényegesen szélesebb körű... Egyenesen világméretű konfliktust okozhatsz, ha a nem szeret-re böksz.

Címkék: divat megvilágosodás világvége dizájncenter

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalmaskor.blog.hu/api/trackback/id/tr902227714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2010.08.17. 17:37:40

indul a kampány:)
mintha bármi ezen múlna

Dupla (törölt) · http://tartalmaskor.blog.hu/ 2010.08.17. 17:42:15

Engem, mint fakebook-mentes nullbit-usert nem ráz meg a dolog. Arra mindenesetre jó ez az egész, hogy beszélnek róla az emberek. Azok is, akik a politika iránt sem érdeklődnek, és azok is, akik sosem neteznek. A hír ugyanis már elérte a lépcsőházi nénikéket, a közérteseket, a kutyasétáltató öregurakat, mindenkit....

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.08.17. 18:00:27

@Dupla: Bennem is óriási a kétely, hogy most mi is ez akkor? Szimpla választási kampány, vagy szimpla (anti)reklám a Facebooknak? Egyáltalán, nincs ennek valami kis jogdíjas bicegése? eh. :)

Dupla (törölt) · http://tartalmaskor.blog.hu/ 2010.08.17. 18:17:45

Jogdíjakhoz nem értek.

Az, hogy a szocialisták most 'szerethető párt' vagy ha úgy tetszik, 'lájkolható parti' szeretnének lenni, az érthető. Mellesleg szerintem eredménytelen próbálkozás.

Az, hogy a facebook engedett a követelésnek, és csinált utálkozós gombot is, nem csak lájkolósat, az sima kortünet. Manapság az emberek (én is) hamarabb rámozdulnak arra, ami nem tetszik, mint arra ami tetszik.

Hogy ezt a facebook újítást élelmes népek kihasználták némi virológiai bakfittyre? Ilyen a net. Mindenki húzzon óvszert a wifire, baszogassa óvatosan (vagy sehogy) a baszogatós oldalakat, és egyáltalán: védekezzen mindenki minden lehetséges és lehetetlen veszéllyel szemben!

magyar-magyar szótár 2010.08.19. 12:01:05

@Dupla: Érdekes, hogy a leglájkolhatóbb szegmensüket (a tiborcokat) kukázták ki... Néha Szili Katalin kapcsán elgondolkodom, hogy ennyire piszkálta őket a kétharmad? Nem számított, hogy lehetett volna 7/12-ed, ha Szilit tűrik... Bár az is igaz, hogy egy olyan idült alkoholistát, mint Szanyi, a piás szegmens meg lájkolhat...

magyar-magyar szótár 2010.08.19. 12:02:38

@Budai Hella: Sok múlik, azért ez helyi és nem nagypol(pancs). Nincsen médium és nem is kell a politikai arc kiközvetítésére, sokhelyen ismerik közvetlenül is a pofát...

Dupla (törölt) · http://tartalmaskor.blog.hu/ 2010.08.19. 13:55:12

Piások ritkán szeretik a másik piást.

Dupla (törölt) · http://tartalmaskor.blog.hu/ 2010.08.19. 13:57:29

@loolek: Bocs, de most, hogy megnéztem az általad mutatott linkeket, most már végképp nem értem.

Nem kötözködni akarok, nem azt akarom bebizonyítani, hogy pedigénmilyenjóltudom, temeghülyevagy, arra kérnélek, hogy magyarázd el részletesen, de érthetően!
süti beállítások módosítása