Friss topikok

 

A más édyke kibbabájának is büdös a kakija, hát még a kutyája kölykének.

Bezzeg a mi kutyánk kölykének, annak nem csupán a kakija elhanyagolható méretű, hanem az sem számít, hogy kéthavi díszházelnökség után két évre bólogatójános bohócköztársaságielnököt csinálunk belőle, aki jawohl – jelszóval le fog mondani, ha Orbánnak megeszkábáljuk a prezidentális rendszert az alkotmányban és egyéb törvényhelyeken. Pedig az új elnök, ugyan pali is, az emberek embere,  bár a plebshez [-> proletár ] sosem tartozott.

 

Címkék: plebejus

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalmaskor.blog.hu/api/trackback/id/tr52109319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Milfajt Ferkó 2010.06.25. 14:31:10

Már csak az a kérdés, hogy kik a közülünk.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.06.26. 00:02:34

kezdem azt hinni alkalmanként, minden jól van úgy, ahogy van. Mert ugye van, aki bohócelnök lesz, van, aki ezen morog, a nagyja meg köszöni, kér még egy kört, és persze lehetőleg az a nagymellű szőke hozza ki.

magyar-magyar szótár 2010.06.26. 00:21:42

@Milfajt Ferkó: Nem szabad kirekesztőnek lenni :)) A Mi-közülümk, az mink vagyunk. Ilyenek vagyunk, kész.
Mert akik nem mink, a zajjasok, hanem a különbek? Akik féléve még köpködték, fikázták Sólyom Lászlót, msot meg? Űk se különbek mint mink, mink is őközülük valóak vagyunk, mert űk minközülunk.

magyar-magyar szótár 2010.06.26. 00:23:07

@vészmadár (pica pica): Vagyis lehet még jeccerűbben is kifejezni ezt, bár nekem a nagymellő szőke blöea, én a kisebb, begyesebbet csípom, barna kislyányt.

Frick László Emlékzenekar 2010.06.26. 01:59:24

Nagyon kevesses ez a poszt, Tóta mester jó magasra tette föl a kultúrált Schmitt baszás lécét azzal, hogy incriminalt személy fölszopta magát (szerinte) a KE-székbe. Igaz, hogy enyhén suicid ez az ötlete Tótának, mert versenyhelyzetet feltételez. Ha polpanccsal akartok indexcímlaposok lenni, akkor annak nagyon hard, nagyon sok XXX-esnek kell lennie.. azt hiszem Orbánnénak kéne abban valamit ellés közben csinálnia ahhoz. És még csak hasadó-hajnalnak-hajnala van, mi lesz délben, úgy november táján ? :DDD
süti beállítások módosítása